Bouwwerken Keersmaekers BV

ABK, gevestigd in Balen, is gespecialiseerd in ruwbouw van woningen, appartementen en industriebouw voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken.  Zij maken gebruik van onze containeroplossing voor het bewaken van hun werven in uitvoering.   Een 8-ft container wordt uitgerust met de nodige functionaliteiten (camera’s, sensoren, …) zodat hun werf gesuperviseerd blijft.  Via ons systeem voorzien we hun ook van WIFI en internettoegang lokaal op de werf.  

De PTZ camera hangt op 14m hoog op de mast van de container.  Via configuratie is het systeem ingesteld dat er elk uur een foto wordt genomen van 30 vooraf ingestelde posities. 

De beelden worden nadien samengevoegd (stitch) tot een bijna 360 view met onderstaande resultaten. 

Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co NV

Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv staat in voor zowel kleine, grote als algemene bouw- en renovatiewerken. Met een erkenning in klasse D5 zijn ze actief in verschillende domeinen van het bouwgebeuren.  L. Mertens maakt gebruik van mobiele compacte camera-systemen van VNI voor het superviseren van hun bouwwerven.   


Vanderstraeten NV

Vanderstraeten, gevestigd in Lummen, biedt al meer dan 85 jaar totaaloplossingen voor bouwprojecten. Samen met hun medewerkers staan zij in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.   Vanderstraeten maakt, samen met Execon en Peremans, deel uit van VDS Group.

VNI heeft voor Vanderstraeten een werfoplossing ontworpen waarbij elke werf wordt uitgerust met enerzijds een camera-systeem vast in de werfkeet (een vast opnametoestel, ingebouwd in de werfkeet, met daarbij een module van twee EXIR camera’s en één bedrade sensor) en een module voor de torenkraan.  In de torenkraan wordt een mobiel camerabewaking systeem met PTZ camera geplaatst. Vanuit de hoogte is men in staat om de bouwwerf te superviseren alsook de vorderingen van de werken inzichtelijk te krijgen voor de administratie  

Algemene Aannemingen Louis Mols

Algemene Aannemingen Louis Mols nv, gevestigd in Arendonk, is een aannemer gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde( waaronder: waterzuiveringsstations, bruggen en tunnels,…), wegeniswerken en glijbekisting. Daarnaast beschikken ze ook over een eigen breek- en betoncentrale.  Het familiebedrijf is in het bezit van een ISO en VCA certificaten en is actief in België en Nederland.  

AA Louis Mols heeft een aantal lichtmasten uitgerust met een mobiel camerabewakingssysteem.  Dergelijk systeem bestaat uit een opnametoestel, een PTZ camera, een tweetal vaste camera’s en een infrarood sensor.  De doelstelling van het systeem is werfopvolging, het maken van time lapses van uitgevoerde projecten alsook werfbewaking. 

Willy Naessens Industrie

De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden.  

Willy Naessens Group maakt gebruik van de COMPACT als mobiele camerabewakingssysteem, en dit op verschillende werven.  Door het inzetten van de COMPACT en ons Next Generation Video Management Systeem krijgen de projectleiders snel toegang tot alle relevante beelden waarmee ze ten allen tijde inzage hebben in de situatie op de werf.  Het inzetten van onze systemen leidt tot een veel efficiëntere manier van werken en verhoogde productiviteit. 

Woningbouw Dockx

Dockx is sinds 1985 gespecialiseerd in algemene bouw & projectbouw.  Zij bouwen en renoveren loften, assistentiewoningen, appartementen & rusthuizen.    Voor de supervisie van hun bouwprojecten, maakt Dockx gebruik van diverse camerasystemen van VNI.  

Dockx heeft verschillende 8-ft containers van VNI in gebruik waarmee ze op hun werven heel opvallend kunnen aangeven dat de site beveiligd is.  Verschillende camera’s en sensoren worden gekoppeld met het systeem, verwerkt in de 8-ft containers.  Dit in combinatie met het Next Generation Video Management Systeem, waar beelden centraal beschikbaar gesteld worden aan de eindgebruiker, maakt dat het systeem goed wordt ingezet voor werfopvolging, maar ook werfbewaking.  De hot-spots, zijnde de locaties waar dure materialen gestockeerd worden, worden gesuperviseerd na de werktijd.  Tijdens de werktijd worden er middels de PTZ ronde functionaliteit beelden gecapteerd van de verschillende posities op de werf, zodat voortgang gecapteerd wordt. 

Cemminerals

Als enige onafhankelijke cementproducent in België verkoopt Cemminerals NV, vanuit de haven van Gent, een uitgebreid assortiment cementsoorten voor de bouw, openbare werken en civiele bouwkunde.

Cemminerals NV heeft één fabriek op Belgisch grondgebied en deze is gelegen aan diep water in de haven van Gent (Kluizendok).  Het betreft een gloednieuwe fabriek, gebouwd in 2018, met in het hart een state-of-the-art verticale cementmolen. De VRM-molen heeft een productiecapaciteit van 1 miljoen ton per jaar en is hiermee de grootste van Europa.

 Cemminerals heeft camera’s van VNI geïnstalleerd om de operationele processen op te terminal te ondersteunen en te automatiseren.  Zo heeft men aan de ingang van de site 2 ANPR camera’s geplaatst waarmee de nummerplaten geregistreerd worden van de trucks en de opleggers die de terminal oprijden.  Deze kentekens worden vervolgens op een informatiebord weergeven waarmee Cemminerals op een geautomatiseerde manier de toewijzing van de truck aan het juiste laadstation kan realiseren.

Oud Papier Michel

Datavernietiging… Camerasysteem geplaatst waarbij hun klanten (banken of overheid willen bewijs van vernietiging van confidentieel documenten).  Met camerasysteem en cloud krijgt klant toegang tot hun datavernietiging.  Project van een dag dat OPM de documenten van de klant vernietigt.  

Gemeente Mol

Gemeente Mol maakt gebruik van onze mobiele camerabewakingsoplossing, speciaal ontwikkeld voor de strijd tegen sluikstorten.  Het systeem werkt op batterijen en kan zo autonoom werken zonder de aanwezigheid van 220V.