Uw strijd tegen sluikstorten.

VNI heeft jarenlange ervaring met mobiele cameratoepassingen en heeft een  specifieke oplossing ontwikkeld die efficiënt kan ingezet worden voor uw strijd tegen sluikstorten. 

Het onderscheid met andere systemen op de markt zit hem in de combinatie van het intelligente software platform gekoppeld met het mobiele camerasysteem. Eindgebruikers (meestal bevoegde instanties) kunnen op een heel snelle en gebruiksvriendelijke manier alle relevante beelden analyseren en verwerken in een dossier. Alle beelden zijn eenvoudig te downloaden in courante bestandsformaten.

Compact en hanteerbaar

De Camou-cam bestaat uit een compacte behuizing welke eenvoudig gemonteerd en verplaatst kan worden.

Het systeem wordt het beste op een aanzienlijke afstand (50m) gehangen, zodat het niet zichtbaar is voor de potentiële sluikstorters. De camera laat afstanden van 100m ook feilloos toe.

Remote verbinding

De Camou-cam wordt middels een 3G/4G verbinding gekoppeld met een eigen ontwikkeld Video Management Systeem (V-CAP).  De beelden worden lokaal op het camerasysteem opgeslagen op een SD-kaart.
Met de SD-kaart kan van 5 tot 10 dagen opgeslagen worden al naar gelang de instelling van de framerate. 

Haarscherp beeld overdag en 's nachts

De Camou-cam is voorzien van een 4 megapixel PTZ camera, met een resolutie van 1920 x 1080 @ 30fps, 25x optische zoom, 16x digitale zoom en tot 100m Infrarood bereik, waardoor de beelden haarscherp blijven.

Raadpleeg uw beelden online via het VNI - Camera Applicatie Platform (V-CAP)

Bekijk al uw beelden online via eender welk toestel (laptop,mobiel,...). Quickview laat toe om snel en efficiënt alle beelden te raadplegen. Onderaan wordt een overzicht gegeven van de verschillende foto's op een tijdsas.  Hiermee heeft u In een paar seconden een ganse dag geanalyseerd.

Case Management laat toe om alle relevante beelden en filmpjes te bundelen tot een dossier.  Vervolgens kan alle relevante informatie van een dossier gedownload worden, ofwel beschikbaar gemaakt worden voor de bevoegde instanties

Verkoopformule

Verhuurformule via camerahuren.be

Wij helpen u in uw strijd tegen sluikstorten.