Monitor jouw event met slimme mobiele camera’s!

Snelle inzetbare oplossingen om jouw event in veilige banen te leiden.

Cameraoplossingen voor evenementen

Cameratoezicht bij evenementen

Helaas zijn evenementen vatbaar voor uitslaande ruzies of ordeverstoring. Door het inzetten van mobiele camera’s worden mensen vanop afstand in de gaten gehouden. Door het gebruik van ptz-camera’s kan er ingezoomd worden om te kijken wat een bepaalde bezoeker doet wanneer deze zich vreemd of opvallend gedraagt. Zo kan er tijdig worden ingegrepen bij calamiteiten waardoor de veiligheid en sfeer gegarandeerd worden voor de andere bezoekers. Ook achteraf is gemakkelijker om personen te identificeren aan de hand van de opgenomen beelden.

Mobiele camera’s voor jouw evenement of festival

Een event aan het plannen en je wil graag een oogje in het zeil houden tijdens het evenement of festival? Als expert in mobiele camera’s biedt View and Integrate verschillende tijdelijke cameraoplossingen om je evenement in veilige banen te leiden. De camera’s kunnen zowel aan bestaande infrastructuur gemonteerd worden of op een cameramast.


Onze cameraoplossingen kunnen ook voorzien worden van een accupack indien vaste voeding niet gegarandeerd kan worden. Zo kunnen onze mobiele cameraoplossingen volledig autonoom en draadloos werken!

Daarnaast zijn alle beelden te raadplegen in ons videomanagementsysteem VCAP.


Neem vandaag nog contact met ons op!

Ook zij werken reeds succesvol samen met View and Integrate:

Na Fir Bolg

  • Probleem:
    Na Fir Bolg, “het gezelligste festival van Vlaanderen” groeit zomer na zomer. Tijdens het festivalweekend verwelkomen ze zo’n 15.000 muziekliefhebbers. Zo’n grote groepen mensen op een “beperkte” oppervlakte monitoren heeft zijn uitdagingen vertelde de organisatie ons.

  • Oplossing:
    We leverden ptz-camera’s gemonteerd op een cameramast om tijdens het festival een oogje in het zeil te kunnen houden. Daarnaast voorzagen we de organisatie ook van wifi.

  • Resultaat:
    Vanuit de controlekamer konden de organisatoren het festival monitoren . Daarnaast werd van de beelden ook een mooie timelapse gemaakt voor op de website.

Monitor jouw event met slimme mobiele camera’s!