View and Integrate vindt de oplossingen die bijdragen tot stabiliteit in uw bedrijfsvoering.

View and Integrate bundelt 25 jaar ervaring in verschillende industriële domeinen. Het steeds mee vooruit denken en het toepassen van de laatste technologieën leidt tot innovatieve oplossingen voor onze klanten.  

Controleer uw processen

View and Integrate zorgt voor een continu controle van uw processen door het inzetten van intelligente camera's al dan niet in combinatie met sensoren.

Processen waarbij grondstoffen worden omgezet tot afgewerkte producten zijn onderworpen aan strikte budgetten, maar is ook een omgeving waar men continu streeft naar verbetering en optimalisatie, om concurrentieel te blijven.  

Dit kan verbetering in kwaliteit, rendement, uptime of capaciteit zijn, en dit in veilige werkomstandigheden.

View And Integrate digitaliseert met respect voor de bestaande situatie.

V-CAP is View and Integrate's specifieke software platform voor zeer snelle beeld analyse en sensor data.

Cloud is tegenwoordig ingeburgerd, er zijn enorme voordelen die gepaard gaan met zeer snelle implementaties of opstarten van een nieuwe productie lijn. Een breed team wordt online op dezelfde manier geïnformeerd en besluiten komen sneller tot stand. Bepaalde cruciale elementen worden plots een evidentie door velen begrepen. Kennis opbouw gaat snel en breed, zonder aan de basis te raken.

Het confidentieel karakter is evident.

View and Integrate heeft deze cycli meermaals toegepast volgens een planning die samen is afgestemd.

Innovatieve en duurzame oplossingen

Innovatieve en duurzame oplossingen voor de samenwerking tussen mensen, robots en camera’s staat voor View and Integrate in de voorhoede. Op weg naar de Fabriek van de Toekomst is het niet meer dan logisch om aanwezig te zijn en ons te tonen.

Met onze modulaire en aanpasbare systeemoplossingen kunnen we een duurzame meerwaarde genereren voor uw bedrijf.

Onze potentiële klanten laten we kennismaken met onze aanpak via een demo setup op het bedrijf aan de machines en met de mensen die eraan werken. Enkel zo krijgen we de juiste input en zorgen we voor snel en accuraat demo resultaat. 

Na analyse tijd komt er een concept idee

Na analyse tijd komt er een concept idee tot stand en project werking wordt opgestart, in samenwerking met aankoop, veiligheid, productie, onderhoud, logistiek en het management.

Big data komt eraan, kennis voor uw bedrijf, voor uw medewerkers een onuitputtelijke bron van info (beeld & data). 

De vraag naar slimme camera oplossingen met voorspelbare ROI groeit enorm. Vroeger was er meer twijfel en systemen waren eerder gevoelig en zeker niet compleet genoeg voor industriële omstandigheden. Belangrijk is het goed inschatten en opdelen van alle mogelijke randvoorwaarden, en een plan om deze te beheersen.

View and Integrate verkoopt sinds 2015 diensten en hardware in allerlei sectoren en doelstellingen, bijvoorbeeld afval beheer, productie van glas, voeding, beton, mineralen, metaalverwerking, beheer van water, patrimonium, werf situaties die tijdelijk zijn, steden en gemeenten, groot warenhuizen, magazijnen, solarparken, iot op bouwkranen, evenementen en politie.

View and Integrate heeft hierdoor ervaring opgedaan met de technologie en de voordelen gezien in de bredere toepassing ervan. We stellen onze ervaring ter beschikking aan klanten doormiddel van voortdurend en blijvend te verbeteren. De camera’s, de systemen die erachter zitten, de mechanische en elektrische opbouw, het integreren van extra componenten en specifieke sensoren, wat in ons vakgebied zit is bespreekbaar voor integratie.


“Van camera tot meetsysteem, van IOT sensor tot big-data, we kunnen vrij soepel aanbieden zodat één gezamenlijk concept, met een duidelijk plan voor uitvoering.  Zo zal uw project beheersbaar opstarten tot de beoogde ROI.”

Gunther Ruts, Managing Partner View and Integrate

Blijf controle houden over uw productieprocessen